Successen voor Myrne ,Alisha en Julia op Hippiade

zondag 27 augustus 2017

Op zaterdag 26 augustus hebben Julia Wijnen, Alisha Walraven en Myrne Lutters met succes deelgenomen aan de Hippiade in Ermelo.

Myrne moest al vroeg starten dat wilde zeggen om kwart voor 6 aanrijden vanuit Deurne. De weersvoorspellingen voor die dag waren uitstekend dus het beloofde een mooie dag te worden. Myrne reed in de klasse CL een goede proef en kon tevreden zijn. Daarna waren Julia in de klasse CB en Alisha in de klasse DEB aan de beurtop exact dezelfde tijd moesten zij zich bij hun ring melden. Ook deze twee amazones lieten zien dat ze niet voor niets afgevaardigd waren namens Regio Brabant.Het zijn toch de Nederlandse kampioenschappen en de spanning was bij allemaal van het gezicht af te lezen.

Nu volgende het spannende wachten op de uitslagen.De uitslag van de ring van Myrne was het eerste bekend : een uitstekende twee plaats. Daarna volgde de uitslag voor Alisha : derde, ook een geweldige prestatie. Hierna volgde de prijsuitreiking voor deze twee amazones.

Voor Julia was het wachten heel lang en spannend omdat haar ring pas na de middag begonnen was en pas  laat in de middag de uitslag bekend zou zijn.Maar ook Julia had zich in de prijzen gereden een mooie zesde plaats. Iedereen kan terugkijken op een succesvolle dag.

De club feliciteert deze amazones met deze geweldige resultaten op de Nederlandse kampioenschappen. Zie foto’s onder  “Fotoalbums”.

Terug naar overzicht